Nanny

Vind je het heerlijk om te werken met (jonge) kinderen en doe je dit het liefste in een kleinschalige, persoonlijke en huiselijke setting? Dan is het werk als nanny ideaal voor jou. Je vangt de kinderen van een gezin bij hen thuis op en hebt veel vrijheden over de dag invulling, in overleg met de ouders. Je hebt veel tijd om de kinderen echt aandacht te geven. Geen tijd kwijt aan het bijhouden van administratie, maar lekker met de kinderen bezig zijn.

Wil je als Nanny aan de slag? Lees dan hier meer over de mogelijkheden die NannyQ je te bieden heeft.

NannyQ bemiddelt nanny’s van minimaal 21 jaar oud die beschikken over een diploma uit onderstaande lijst. Daarnaast moet je voldoen aan het nanny functieprofiel in hoofdstuk 3.5 van het pedagogisch beleidsplan:

Je moet twee referenties kunnen overleggen, beschikken over (of bereid zijn aan te vragen via NannyQ) een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van niet ouder dan twee maanden en beschikken over een geldig certificaat EHBO voor Kinderen. Bij deze twee laatste vereisten kan NannyQ je helpen.

Als nanny werk je via de regeling “Dienstverlening aan huis”. Dit betekent dat je als particulier voor een andere particulier werkt. Je ontvangt een bruto uurloon en hebt recht op vier weken doorbetaalde vakantie op jaarbasis. Verder wordt je bij ziekte maximaal zes weken doorbetaald op 70% van je loon of in ieder geval het minimumloon.

Wanneer je via NannyQ bemiddeld wordt, dan sta je niet alleen. NannyQ organiseert intervisie bijeenkomsten, trainingen en workshops. Daarnaast zal er met enige regelmaat een avond worden georganiseerd waar je andere nanny’s die via NannyQ zijn bemiddelt kunt leren kennen. Ben je enthousiast om als Nanny via NannyQ aan het werk te gaan. Bent je van mening dat je voldoet aan onze eisen en deel je onze visie? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 

Bijeenkomsten 4e kwartaal 2018 voor bemiddelde nannies en gastouders (minimaal één week vooraf aanmelden via email):

  • Ontwikkelingsfasen in de tekentaal door Anneke Wezeman van Praktijk Puntenslijper.

Vrijdag 12 oktober 19.00-22.00 uur; Locatie: De Buitenplaats, Marasingel 19, 6846 DX Arnhem

Over kindertekeningen valt veel te vertellen. Ze zijn niet alleen prachtig om te bekijken, ze laten ook zien waar een kind mee bezig is en hoe het met hem of haar gaat.

In deze presentatie laat Anneke Wezeman aan de hand van tekeningen zien hoe de ontwikkeling van peuter tot tiener verloopt.

Na het informatieve deel ga je zelf ook zelf nog even aan de slag! Je krijgt een paar leuke en eenvoudige tekenopdrachten die je makkelijk met je (gastouder-) kind kan doen.

  • EHBO aan kinderen; Herhaling van het Oranje Kruis.

Zaterdag 17 november 09.00-12.30 uur:

Locatie: Huiskamer van Schuytgraaf, Lemoen 85, Arnhem

Voor iedereen voor wie het ongeveer een jaar of langer geleden is dat je een EHBO aan kinderen training hebt gevolgd.

Beschikbare plaatsen: 12.

(Ps. het is op de dag van de Sinterklaas intocht. We zorgen dat je we op tijd stoppen, zodat je op tijd thuis kunt zijn indien gewenst. Helaas lukt een eerdere datum niet i.v.m. een operatie die de trainer moet ondergaan.)

  • Koffie ochtenden

Vrijdag 5 oktober, woensdag 7 november, vrijdag 14 december van 09.30 tot 11.30 uur.

Locatie: Het Hout 22 in Arnhem

Koffie ochtend thuis bij Trudie voor stukje collegiaal overleg en  gezelligheid (zonder opvangkinderen).

De koffie ochtend gaat door als er minimaal 3 aanmeldingen zijn. Mocht je met een groepje een ander moment willen, laat het me dan even weten.

 

Een aantal recensies van nannies die al bemiddelt zijn via NannyQ:

Kira: “Ik vind het zo ontzettend fijn vind om iets voor dit gezin te kunnen betekenen… Wat een geweldige jongens. We hebben de grootste schik vandaag gehad en elkaar moppen verteld. Ze vertrouwen me volledig, wat een dankbaar gevoel. Heerlijk lief gezin, met heel veel mooie kernwaardes. Heel erg bedankt voor de connectie de je voor ons hebt mogelijk gemaakt Trudie!”

Cassie “Sinds september werk ik voor/bij NannyQ en kan niks anders dan positief zijn!

Ik en mijn gezin hadden elkaar al gevonden, ik heb NannyQ gebeld of we het via haar konden regelen en dat is allemaal goed gegaan.

Super fijn dat we ons kunnen blijven ontwikkelen d.m.v. cursussen en erg leuk dat we een Nanny Buddy app hebben om zo toch contact te hebben met collega’s en we zorgen er voor dat we elkaar ook naast de cursussen wel eens zien, een Nieuwjaars borrel, een etentje… Op de werkvloer ben je natuurlijk ‘alleen’ maar zo heb je toch leuk contact met je collega’s en staan we voor elkaar klaar met raad, daad en leuke knutsel ideeën.

Ook Trudie, ons opperhoofd 😉 staat altijd voor ons klaar en ik ben nog altijd blij dat ik nu het werk kan doen waar ik voor geleerd heb.”

Sabine: “Via NannyQ werk ik bij 3 gezinnen. Het zijn hele leuke gezinnen en ik heb het er erg naar mijn zin! NannyQ is een goed en fijn bureau om voor te werken want alles is altijd goed geregeld! Ook worden er bijeenkomsten gegeven en gaan we weleens wat leuks doen met alle Nanny’s en onze bemiddelaar! Kortom: NannyQ = een top bureau!”

Esther: “Ik werk via NannyQ in een gezin. Het is erg leuk om te doen en via NannyQ ook erg goed geregeld. Echt top! Ook heb ik de gastouderopvang voor mijn zoontje via NannyQ geregeld. Die verloopt ook heel goed. Echt super tevreden!”