Referenties ouders

Leonie, moeder van 2 kinderen:

Het gaat heel goed! Onze dochter is inmiddels liever bij de nanny dan bij de kinderopvang, en ons zoontje krijgt een grote grijns zodra de nanny binnenkomt. Dat zit dus wel goed. Wij zijn inmiddels ook gewend aan de nieuwe luxe :). De nanny doet het super en het is zo fijn om te kunnen vertrekken en thuiskomen in rust.

 

Caroline, moeder van twee kinderen

2 jaar geleden via een buurtgenootje geattendeerd op de service van NannyQ. Wij waren toen net ouders geworden van onze prachtige dochter. Door haar prematuurschap waren wij op zoek naar een gastouder/Nanny waar we haar veilig onder konden brengen wanneer wij aan het werk waren. Trudie heeft voor ons twee geweldige mogelijkheden gevonden. Jaqueline en Jill hebben onze dochter afgelopen jaren opgevangen in een fijne omgeving met andere kleintjes. De persoonlijke aandacht en de rust van de kleinschaligheid heeft haar goed gedaan. Hierdoor heeft ze uit kunnen groeien tot een vrolijke dreumes zonder achterstand. Dank voor alle goede zorgen. Ik hoop dat er nog veel gezinnen kunnen genieten van deze dienstverlening.

 

Steffanie, moeder van een peuter en een pasgeboren tweeling:

De opvang door Kristel bevalt echt heel goed! Ze heeft het prima onder controle, de kindjes zijn blij, ze gaat er lekker met ze op uit en houd zich aan ons schema en onze regels, top dus! 

 

Petra, moeder van drie kinderen:

NannyQ is professioneel, empathisch en sterk in het bemiddelen tussen ouders en goed opgeleide nanny’s.

NannyQ denkt mee bij het zoeken naar een goede opvangoplossing voor uw kinderen, het welbevinden van het kind staat centraal.

Dat was voor ons de reden om met NannyQ in zee te gaan; weten dat je kind als belangrijkste factor in het geheel wordt gezien. Echt een goede match tussen kind, ouder en nanny! Heel tevreden over service en bemiddeling.