Wij garanderen optimale opvang en verzorging van uw kind. Deze belofte valt of staat met de nanny. Om deze reden besteedt NannyQ veel tijd en aandacht aan het werven, selecteren, trainen en evalueren van nanny’s.

Wanneer wij uw aanvraag binnen krijgen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of een intakegesprek in te plannen. Dit gesprek vindt bij u thuis plaats op een tijdstip dat u uitkomt.

Tijdens het intakegesprek inventariseren wij wat uw wensen zijn ten aanzien van de opvang van uw kind(eren). Wij horen graag persoonlijk wat voor u belangrijk is. Dit intakegesprek maakt het voor ons mogelijk de meest ideale nanny bij uw gezin te vinden. Daarnaast informeren wij u tijdens dit gesprek over onze werkwijze, juridische aspecten en wat de vervolgstappen zijn.

Wilt u vooraf al meer informatie over onze visie en werkwijze, kijkt u dan in ons pedagogisch beleidsplan onder het kopje Documentatie. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, klikt u dan hier.

Helaas kan NannyQ geen aanvragen voor voor- en naschoolse opvang aannemen.